Contact

Wil jij aan de slag met je algemene gezondheid, kinderwens of heb je een andere vraag voor mij? Vul dan hieronder het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

vmjb is aangesloten bij:

FAQ

Hoe gaat een traject in zijn werk?

We beginnen met een intakegesprek waarin we al je klachten in kaart brengen. Aan de hand hiervan maak ik een behandelplan. Afhankelijk van wat er nodig is doen we bloed-, darm-, haarmineralen of andere testen om te kijken hoe je lijf ervoor staat. Met de uitslag hiervan gaan we aan de slag: je krijgt een persoonlijk advies toegestuurd en we bepalen samen hoeveel afspraken er nodig zijn om jouw gezondheidsdoel te bereiken.

Wat zijn de kosten?

  • Fysiek of online intakegesprek: €119,95
  • Vervolgafspraken: € 59,95
  • EMB Bloedtest: €169,95
  • Darm microbioom test: € 250 
  • Haarmineralen test: € 250
  • Overige testen (TSH, T4, T3, PSA, homocysteine, D3 etc.): kosten verschillen per test.

Wordt mijn consult vergoed?

Als je aanvullend verzekerd bent (voor alternatieve geneeskunde) kun je mijn factuur indienen bij je zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekering. Wil je een factuur om in te dienen? Laat me dit bij de intake weten, dan zorg ik dat je een gepaste factuur ontvangt.

Met welke klachten kan ik bij VMJB terecht?

Je kunt bij VMJB terecht met uiteenlopende gezondheidsdoelen. Ik richt me in het bijzonder op zwangerschapstrajecten, de hormoonhuishouding, klachten die vanuit de darmen komen en algehele gezondheidsoptimalisatie. Twijfel je of ik jou kan helpen? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hierboven.

Kan ik ook alleen een bloedtest doen, zonder dat ik klachten heb?

Dat kan zeker! Je kunt de bloedtest doen ter preventie. Het is altijd goed om in kaart te brengen hoe je er qua gezondheid voor staat en hoe jij je lijf het beste bij kunt sturen. Door een preventieve bloedtest te doen krijg je inzicht in wat jouw lijf nodig heeft.

Ik wil mijn kindje laten testen op allergieën. Kan dat?

Dat kan. Bij baby’s vanaf 3 maanden kan ik eenvoudig en pijnloos bloed afnemen voor een uitgebreide test!

Scroll naar top