Missie

Bij Voeding maakt je beter vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een gezonde levensstijl.

Het is de missie van oprichter Sharon Asscher om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij met een gezonde levensstijl, optimaal zichzelf kunnen zijn. Altijd met persoonlijke aandacht en liefde voor de mens. En als we allemaal lekkerder in ons vel zitten, hebben we een mooiere wereld!

We dragen onze missie daarom graag uit op verschillende platformen. Want Voeding maakt je echt beter.

Hey Baby TV RTL4

Hey Baby is hét nieuwe familieprogramma van RTL4 over alles wat met het ouderschap te maken heeft. Voor (aanstaande) ouders en grootouders.

In aflevering 1 gaat Sharon samen met presentatrice Caroline Pluym in gesprek over gezonde voeding tijdens je zwangerschap, de do’s & don’ts en de eerste hapjes van je kindje.

In aflevering 2 geeft Sharon haar expertise over de eerste hapjes bij kindjes. Welke voedingsstoffen zijn goed, hoe zit het met de darmflora en veel meer.

Bekijk hieronder de twee afleveringen van Hey Baby TV.  

Ouders van Nu

Ouders van Nu is het grootste parenting merk van Nederland en bereikt als multimediaal platform elke maand ruim 4 miljoen (aanstaande) ouders.

Ouders van Nu maakt al meer dan 50 jaar betrouwbare content over opvoeding, ontwikkeling en ouderschap. Sharon schrijft regelmatig gastblogs over alles wat met voeding en zwangerschap te maken heeft, zoals welke voedingsstoffen belangrijk zijn voor-tijdens- en na de zwangerschap, borstvoeding geven en de eerste hapjes van je kindje.

Lees hier het interview over Sharon Asscher in Ouders van Nu.

Nina Pierson & Sharon Asscher

Mama-en van Nina Pierson

Moeder worden verdiend een eigen werkwoord: mama’en. Met dit boek wil Nina Pierson vrouwen helpen zichzelf sterk te voelen in een fase waarin er veel verandert: het moederschap. Nina is naast auteur ook is ondernemer. Ze is oprichter van creatief agentschap PUP en BEDROCK en met haar man eigenaar van biologische saladebar-keten SLA.

Sharon geeft in het boek en de podcast deskundig advies over de rol van voeding tijdens de zwangerschap (wat mag je wél eten en hoe kun je jouw lijf optimaal ondersteunen in het herstelproces na de geboorte). Ze legt daarnaast uit hoe je rare cravings leert interpreteren en hoe je je lichaam met de juiste voeding kan voorbereiden op de geboorte. Een must voor iedereen die het moederschap een warm hart toe dragen!

WendyOnline

Met ruim 200.00 unieke bezoekers per week vind je op Wendyonline verhalen over spiritualiteit, zingeving en gezondheid. Met haar blad en online platform wil Wendy van Dijk vrouwen bij de hand nemen in hun zoektocht naar geluk en gezondheid.

Sharon schrijft regelmatig gastblogs voor WendyOnline over voeding en gezondheid zoals de vier seizoenen van de menstruatiecyclus, vasten, tips & tricks om hooikoortsklachten te verminderen en het immuunsysteem.

Go With The Glow

Go With The Glow (GWTG) is een coachingspraktijk en online School of Shine, opgericht door Isabelle Machinè & Loulou Machinè. GWTG helpt vrouwen en moeders te stralen van binnenuit. Ze helpen vrouwen om weer in contact te komen met hun vrouwelijke energie en te accepteren wie ze zijn om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Voeding en leefstijl, mindset, zelfliefde, relaties, seksualiteit, geld-mindset, manifesteren en overvloed staan centraal binnen Go With The Glow.

Glow Mini

Glow Mini is een cursus van Go With The Glow, waarin Isabella & Loulou alle basiskennis uitleggen over plantaardige voeding en Ayurveda voor kinderen. In module 4 geeft Sharon meer informatie over alles wat met de eerste hapjes van kindjes te maken heeft.   

Samenwerken?

Wil je samenwerken met Voeding maakt je beter? Neem dan contact op met Stephanie Haesen via stephanie@voedingmaaktjebeter.nl

Scroll naar boven