Contact

Wil jij aan de slag met je algemene gezondheid, kinderwens of heb je een andere vraag voor mij? Vul dan hieronder het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

vmjb is aangesloten bij:

FAQ

Met welke klachten kan ik bij VMJB terecht?

Je kunt bij VMJB terecht met uiteenlopende gezondheidsdoelen. Ik richt me in het bijzonder op zwangerschapstrajecten, de hormoonhuishouding, klachten die vanuit de darmen komen en algehele gezondheidsoptimalisatie. Twijfel je of ik jou kan helpen? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier hierboven.

Hoe gaat een traject in zijn werk?

We beginnen met een intakegesprek van een uur waarin we al je klachten in kaart brengen en een doel bepalen. Afhankelijk van wat er nodig is doe ik bloed-, darm-, haarmineralen of andere testen om te kijken hoe je lijf ervoor staat. Het intakegesprek bespreken kost €149,95 (dit is exclusief de testen). Alle vervolgafspraken zijn € 74,95 per half uur. Een intake + EMB bloedtest (meest gekozen) + het advies kost €469,95,-. 

Hoelang moet ik wachten op de uitslag van de bloedtest?

Binnen drie weken is de uitslag van de bloedtest binnen. We maken dan gelijk een nieuwe afspraak om het plan van aanpak te doorspreken. Deze afspraak zit bij de prijs van de intake inbegrepen. Vervolgafspraken kosten € 74,95 per half uur.

Hoeveel vervolgafspraken moet ik rekening meehouden?

Gebruikelijk is een traject van minimaal 3 afspraken en maximaal 6 afspraken. Wil je na de uitslag met mij aan de slag? Dan kosten deze vervolgafspraken € 74,95 per half uur.

Wat kan ik verwachten van het persoonlijke advies?

Na de uitslag(en) van de test(en) krijg je van mij een persoonlijk advies toegestuurd. Ik geef je advies over leefstijl, beweging, ontspanning, supplementen en voeding. We bepalen samen hoeveel afspraken er nodig zijn om jouw gezondheidsdoel te bereiken. Gebruikelijk is een traject van minimaal 3 afspraken en maximaal 6 afspraken. Een intakegesprek + EMB bloedtest (meest gekozen) + advies kost €469,95. De vervolgafspraken kosten €74,95 per half uur. Overige prijzen vind je bij ‘wat zijn de kosten’.

Hoe kom je aan al je kennis?

 • Natuurvoedings-adviseur HBO
 • Medische & Psychosociale basiskennis HBO
 • Orthomoleculair therapeut HBO
 • Schildklier therapeut HBO
 • Darm therapeut HBO
 • Hormoon consulent HBO
 • KPNI therapeut – Klinisch Psychisch Neurologisch Immunoloog WO
 • Orthomoleculaire kindertherapeut HBO

Wat zijn de kosten?

Consultprijs:
 • Intakegesprek / los consult (1uur): €149,95
 • Vervolgafspraken (0,5uur): €74,95
EMB bloedtest pakket, bestaande uit:
 • Intakegesprek / consult inclusief bloedprikken
 • Analyseren en bespreken uitslag bloedtest in vervolgconsult (ongeveer 2 weken na bloedafname)
 • Uitwerken en bespreken persoonlijk (tailor made) advies in telefonisch gesprek (binnen 1-2 weken na bespreken uitslag)
 • Totale kosten €469,95
Overige testen exclusief consult / advies:
 • Darm microbioom premium: €399,-
 • Hormoonspeeksel test: €197,-
 • Haarmineralen test: €207,-
 • Vaginaal Microbioom test: €97,-
 • Overige testen (TSH, T4, T3, PSA, homocysteine, D3 etc.): deze kosten zijn op aanvraag / verschillen per test.

Wordt mijn consult vergoed?​

Is je zorgverzekeraar bij BATC beroepsorganisatie aangesloten en ben je aanvullend verzekerd (voor alternatieve geneeskunde)? Dan kun je mijn factuur indienen bij je zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekering. Wil je een factuur om in te dienen? Laat me dit bij de intake weten, dan zorg ik dat je een gepaste factuur ontvangt.

Wat houdt een EMB bloedtest in?

Bij een energetische Morfologische Bloedtest (EMB) wordt zowel met een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed. Je wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes en de test methode geeft o.a. inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

Kan ik ook alleen een bloedtest doen, zonder dat ik klachten heb?​

Dat kan zeker! Je kunt de bloedtest doen ter preventie. Het is altijd goed om in kaart te brengen hoe je er qua gezondheid voor staat en hoe jij je lijf het beste bij kunt sturen. Door een preventieve bloedtest te doen krijg je inzicht in wat jouw lijf nodig heeft.

Is een consult online of fysiek bij VMJB in de praktijk in Amsterdam?

Je kunt ervoor kiezen een online consult aan te vragen of je kiest liever voor een consult bij mij in de praktijk. Die keuze is aan jou.

Kan ik mijn kindje laten testen op allergieën en/of intoleranties?

Dat kan. Bij baby’s vanaf 3 maanden kan ik eenvoudig en pijnloos bloed afnemen (prikje in duim of grote teen) voor een uitgebreide test! Na de uitslag van de test bepalen we een plan van aanpak.

Scroll naar boven