Voeding is de bron én de oplossing voor veel klachten.

Ze zeggen niet zomaar dat je bent wat je eet. Alles wat jij (consequent) in je lijf stopt, heeft effect op je systeem. Stop je er rotzooi in, krijg je klachten. Dat weten we allemaal. Maar weet je ook dat voeding je kan helpen om juist beter te worden? 

Veel mensen blijven onnodig lang rondlopen met klachten die in de reguliere gezondheidszorg niet kunnen worden verholpen. Je krijgt het advies om te ontspannen, ze zeggen dat het tussen je oren zit of dat je er maar mee moet leren leven. Maar van darmklachten tot eczeem, van MS tot Crohn, van PCOS tot reuma en alles ertussenin: er zijn een legio klachten en gezondheidsproblemen die te verbeteren of zelfs op te lossen zijn met voeding. 

Heb jij (regelmatig) last van:

Door je lijf weer in balans te brengen, wordt je gezondheid beter. En dat niet alleen: je zit ook nog lekkerder in je vel en kunt meer aan wanneer je goed voor jezelf zorgt. Hier word je weer een leuker mens van! Wil jij jouw gezondheid optimaliseren? Ik help je om klachtenvrij te worden of je ziektebeeld te stabiliseren. Met een uitgebreide bloedtest brengen we de balans van mineralen en vitaminen in je lijf in kaart, evenals intoleranties en andere verstoringen. Hierdoor weten we aan welke knoppen we kunnen en moeten draaien om jouw lijf weer in een natuurlijke staat van balans te brengen.

Hoe werkt het?

Via mijn website kun je een eerste consult inplannen. Heb je vooraf vragen kun je altijd even het contactformulier invullen.

De eerste stap in het behandelplan is meestal het doen van een bloed-, ontlasting- of haarmineralentest. De uitslag hiervan verwerk ik in een persoonlijk advies dat past bij jouw lichaam en doelen. Dit advies bespreken we in een volgende afspraak, zodat je duidelijk hebt waar je mee aan de slag kunt. Ook plannen we dan meteen vervolgafspraken indien nodig. Deze zijn altijd afhankelijk van jouw situatie en doelen.

Dit zeggen andere klanten

Scroll naar boven