Cursussen & Webinars

Het is onze grootste passie om mensen te begeleiden, coachen en inspireren op weg naar een gezonde levensstijl. Wij delen graag onze kennis, kunde en ervaringen met je op een toegankelijke manier, zodat jij kunt leren hoe je ook het beste uit jezelf en je gezondheid kunt halen. 

Sharon & Helena geven regelmatig cursussen, webinars en voorlichtingen over uiteenlopende onderwerpen. Ook schrijven we veel over voeding, zowel op onze eigen website als voor anderen. Je kunt Sharon & Helena inhuren als spreker of voor een webinar op maat. De focus bij deze vormen van kennisoverdracht en inspiratie ligt altijd op een uitgebalanceerd lijf, waarbij voeding een grote rol speelt. Ben je benieuwd wat wij voor jou en/of je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Overzicht van nieuwe cursussen en webinars

01.

Gelukkig kunnen bij een zwangerschapswens zowel jij als je partner zich goed voorbereiden, om de kans op een goede zwangerschap en een gezond kindje te vergroten.

02.

Voeding heeft een grote rol in een gezonde zwangerschap en herstel na de bevalling. In mijn webinar leer je hoe je jouw lichaam en de groei van je baby het beste kunt ondersteunen tijdens de zwangerschap.

03.

Tijdens je zwangerschap is er zoveel goed te doen met voeding, het gaat niet over gewoon ‘gezond’ eten, het gaat over welke voeding het beste is voor jouw lijf en voor de groei en ontwikkeling van je kindje. 

04.

Meer energie door gezonde darmen

Heb jij regelmatig last van vage klachten zoals hoofdpijn, hormonale- en huidklachten, vermoeidheid of problemen met je buik of ontlasting? Dan is dit webinar van Helena iets voor jou!

05.

Slaap & Babyvoeding

Als je kindje goed eet en slaapt ben jij ook een leuke moeder! Dit webinar is een must voor iedereen die klaar is met de gebroken nachten en de constante frustratie die komt kijken bij de slaapjes van jouw kind. 

06.

De eerste hapjes & Kindervoeding

In mijn webinar over de eerste hapjes & kindervoeding deel ik kennis over welke voeding jonge kinderen dagelijks tot zich moeten nemen voor hun gezondheid en ontwikkeling op de lange termijn.

Doe mee met de Your Health Challenge!

Wat moet je doen om gezond te blijven? We zien dagelijks cliënten in onze praktijk worstelen met deze vraag.

Een happy family life, een succesvolle carrière, een druk sociaal leven en een goede gezondheid. We willen het allemaal en het liefst zo snel mogelijk. Maar in het behalen van al deze mooie doelen, streven we onszelf soms voorbij.

Hoe bouw je gezonde gewoontes in je dagelijkse routine? In kleine stapjes naar haalbare doelen. Dat is waar wij jou in de Your Health Challenge mee gaan helpen!

Ontdek wat deze 14-daagse cursus, die start op zaterdag 15 april 2023, jou te bieden heeft. Veel liefs, Sharon & Angela

Scroll naar top