Cursussen & Webinars

Het is mijn grootste passie om mensen te begeleiden, coachen en inspireren op weg naar een gezonde levensstijl. Ik deel mijn kennis, kunde en ervaringen graag met je op een toegankelijke manier, zodat jij kunt leren hoe je ook het beste uit jezelf en je gezondheid kunt halen. 

Ik geef regelmatig cursussen, webinars en voorlichtingen over uiteenlopende onderwerpen. Ook schrijf ik veel over voeding, zowel op mijn eigen website als voor anderen. Je kunt me inhuren als spreker of voor een webinar op maat. De focus bij deze vormen van kennisoverdracht en inspiratie ligt altijd op een uitgebalanceerd lijf, waarbij voeding een grote rol speelt. Ben je benieuwd wat ik voor jou en/of je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Overzicht van nieuwe cursussen en webinars

01.

Gelukkig kunnen bij een zwangerschapswens zowel jij als je partner zich goed voorbereiden, om de kans op een goede zwangerschap en een gezond kindje te vergroten.

02.

Voeding heeft een grote rol in een gezonde zwangerschap en herstel na de bevalling. In mijn webinar leer je hoe je jouw lichaam en de groei van je baby het beste kunt ondersteunen tijdens de zwangerschap.

03.

Tijdens je zwangerschap is er zoveel GOED te doen met voeding, het gaat niet over gewoon ‘gezond’ eten, het gaat over welke voeding het beste is voor jouw lijf en voor de groei en ontwikkeling van je kindje. 

04.

Als je kindje goed eet en slaapt ben jij ook een leuke moeder! Dit webinar is een must voor iedereen die klaar is met de gebroken nachten en de constante frustratie die komt kijken bij de slaapjes van jouw kind. 

05.

In mijn webinar over de eerste hapjes & kindervoeding deel ik kennis over welke voeding jonge kinderen dagelijks tot zich moeten nemen voor hun gezondheid en ontwikkeling op de lange termijn.

Scroll naar top