Cursussen & Webinars

Het is onze grootste passie om mensen te begeleiden, coachen en inspireren op weg naar een gezonde levensstijl. Wij delen graag onze kennis, kunde en ervaringen met je op een toegankelijke manier, zodat jij kunt leren hoe je ook het beste uit jezelf en je gezondheid kunt halen. 

Sharon geeft regelmatig cursussen, webinars en voorlichtingen over uiteenlopende onderwerpen. Ook schrijven we veel over voeding, zowel op onze eigen website als voor anderen. Je kunt Sharon inhuren als spreker of voor een webinar op maat. De focus bij deze vormen van kennisoverdracht en inspiratie ligt altijd op een uitgebalanceerd lijf, waarbij voeding een grote rol speelt. Ben je benieuwd wat wij voor jou en/of je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Overzicht van nieuwe cursussen en webinars

01.

Gelukkig kunnen bij een zwangerschapswens zowel jij als je partner zich goed voorbereiden, om de kans op een goede zwangerschap en een gezond kindje te vergroten.

02.

The Pregnancy Academy is dé ideale leeromgeving voor jou en je kleintje vóór, tijdens en na je zwangerschap.

03.

In mijn webinar over de eerste hapjes & kindervoeding deel ik kennis over welke voeding jonge kinderen dagelijks tot zich moeten nemen voor hun gezondheid en ontwikkeling op de lange termijn.

04. Slaap & Babyvoeding

Als je kindje goed eet en slaapt ben jij ook een leuke moeder! Dit webinar is een must voor iedereen die klaar is met de gebroken nachten en de constante frustratie die komt kijken bij de slaapjes van jouw kind.

05. 5 Stappen voor een optimale weerstand tijdens je zwangerschap

Klaar om zonder zorgen je zwangerschap of kraamtijd in te gaan?

  • Een eyeopener over het immuunsysteem
  • Hoe jij je immuunsysteem tijdens zwangerschap en kraamtijd optimaal bevorderd
  • Incl. handige checklist om je darmen het beste te ondersteunen

Download ‘m nu gratis en ontvang 50% op The Pregnancy Academy. 

Scroll naar boven