Doe mee met de Your Health Challenge in april!

Hoe bouw je gezonde gewoontes in je dagelijkse routine? In kleine stapjes naar haalbare doelen. Dat is waar wij jou in de Your Health Challenge mee gaan helpen!

Ontvang 14 dagen lang, elke dag een challenge op het gebied van gezonde voeding, beweging en mindfulness om te bouwen aan een gezonde levensstijl.

Voor € 12,95 word je lid van een online community, waarbij wij (Sharon & Angela) jou dagelijks met vele andere cursisten gaan begeleiden in het eigen maken van gezonde, haalbare gewoontes. Ervaringen zijn er om gedeeld te worden, dus wees welkom in een leuke community vol positiviteit, goede gezondheid en fun!

Ontdek wat deze 14-daagse cursus, die start op zaterdag 15 april 2023, jou te bieden heeft.

Veel liefs, Sharon & Angela

Via bovenstaande knop word je doorverwezen naar de website van Woem om de betaling van de cursus te verrichten.

Waar bestaat de Your Health Challenge uit?

Logo_Your_Health_Challenge_VMJB_Woem

Create healthy habits

Ontvang 14 dagen lang, elke dag een challenge op het gebied van gezonde voeding, beweging en mindfulness om te bouwen aan een gezonde levensstijl.

Join our community

Word lid van een exclusieve Instagramgroep waarbij wij jou dagelijks inspireren om te bouwen aan vaste gewoontes en jij jouw ervaringen met anderen kunt delen. We are in this together!

Volg @yourhealthchallenge!

Advies van experts

Wij, Sharon & Angela, staan voor je klaar om je gedurende de challenge dagelijks te motiveren om een gezonde levensstijl eigen te maken. En we zijn uiteraard altijd beschikbaar voor vragen.

Wie zijn wij?

Sharon Asscher
Voeding maakt je beter

Ik ben Sharon Asscher, orthomoleculair therapeut, hormoonconsulent, darmtherapeut en founder van Voeding maakt je beter.

Bij Voeding maakt je beter vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een gezonde levensstijl. Het is mijn missie, met Helena Kotsolaki & Stephanie Haesen aan mijn zijde, om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij met een gezonde levensstijl, optimaal zichzelf kunnen zijn. 

Altijd met persoonlijke aandacht en liefde voor de mens. En als we allemaal lekkerder in ons vel zitten, hebben we een mooiere wereld!

Angela La Rosa
Woem health

Ik ben Angela La Rosa, in het dagelijkse leven werk ik met bedrijven en 1:1 met business professionals die meer willen bereiken in hun leven. Of dat nu gaat om welzijn, human performance, of het meer in balans voelen en controle hebben over mentale gezondheid. Mijn sessies zijn oplossingsgericht, wat betekent dat we werken aan oplossingen voor de problemen waarmee je te maken hebt in plaats van steeds over het probleem zelf te praten. Hierdoor voel je je gesterkt om actie te ondernemen en veranderingen in je leven aan te brengen die blijvend zijn!

Ik ken Sharon uit onze studietijd! Toen we elkaar leerde kennen klikte het gelijk en tijdens de eerste lockdown van Corona besloten we dat we mensen thuis wilden ondersteunen met hun leefstijl. Zo is Your Health Challenge geboren!

Testimonials

Cathelijne
Dankjewel voor de mooie reis! Veel van opgestoken en veel wat ik in mijn dagelijkse routine ga verwerken. Heel blij mee. Kom maar door met dat materiaal, dan deel ik dat graag!
Yorianne
Bedankt voor de leuke challenge en de afwisseling. Waar ik eerst bijvoorbeeld nooit zo gek op zeewier dacht te zijn, eet ik dat nu geregeld en ben ik er echt van gaan houden. De koude douche, een espresso na het eten, bulk drinken en nuchter bewegen, blijven er ook in. Ook de knuffelchallenge vond ik helemaal niet erg. De filmpjes waren echt inspirerend en vooral het bewustzijn om iedere dag vol aandacht een moment te creëren voor een bewuste keuze die je gezondheid ten goede komt, vond ik waardevol!

Contact

Heb je vragen over deze cursus? Neem dan contact op met Sharon via sharon@voedingmaaktjebeter.nl of met Angela via angela@woem.health.

We helpen je graag verder met bouwen aan gezonde routines!

Scroll naar boven