Nostalgisch, verantwoord en gezond kauwen

Ben jij ook zo een kauwgom gek! Ik wel, ik hou van kauwgom, gewoon omdat ik het lekker vind om een frisse smaak in m’n mond te hebben en vooral dat eerste moment van het kauwen op een kauwgommetje. Vroeger was ik echt gek op kauwgom, maar had ik nog geen idee dat kauwgom zoveel troep bevat! Nu 18 jaar later, door mijn kennis en achtergrond, mag ik van mezelf geen reguliere kauwgom meer eten.

Er zit zoveel troep in!! En wij maar denken dat we het niet doorslikken en het daarom geen kwaad kan, nou als je dat werkelijk denkt heb je het goed mis!

Waarom is reguliere kauwgom slecht?

Ten eerste moet je voor de grap eens kijken op de ingrediënten lijst van een willekeurig pakje kauwgom. De meeste ingrediënten kan je niet eens uitspreken, laat staan dat je weet wat het is. 

Om een voorbeeld te geven: De meeste kauwgom bestaat uit een chemische gom-basis, weekmakers, kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen. 

De oplossing, even geen kauwgom meer? of kan het toch? 

Het nostalgische merk Benbits is met een oplossing gekomen. De 100% natuurlijke kauwgom!

Ik moet je eerlijk zeggen dat de smaak niet heel lang actief blijft, maar ja het zijn tenslotte natuurlijke ingrediënten, die je lichaam kan afbreken, dus dat neem ik dan wel op de koop toe. Ik vind de structuur heel fijn en het idee dat deze kauwgom veel goeds voor je doet in plaats van al die belastende troep, word ik al blij.

Het is het proberen waard!

Scroll naar boven