Bestel onze 7 Days Detox voor € 169,-! UITVERKOCHT

7 Days Detox

Met deze detox reinig je het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. Resultaat: meer energie, betere spijsvertering, een stralende huid en veel meer!

Benefits_Detox _Challenge

Benefits 7 Days Detox

Heb je na de feestdagen even een reset nodig? En zie je dit graag terug in meer energie, een betere nachtrust, afvallen, betere spijsvertering, een reset van je hormoonhuishouden, een stralende huid of simpelweg beter in je vel zitten?

Dan is onze 7 Days Detox iets voor jou. Met deze detox reinig je het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. Deze Detox bestaat uit:

Equi life producten: 1x Proteïne, 1x FM detox supplementen & 1x AYU detox supplementen

Persoonlijke begeleiding: ontvang tips & tricks over de detox, voedingsadvies, recepten en veel meer!

Why should I Detox?

Autophagy_Detox_Voeding_maakt_je_beter

De lever en de nieren spelen een sleutelrol in het ontgiften van je lichaam. Deze twee organen voeren de natuurlijke detoxificatie in je lijf uit. Onze moderne levensstijl vergt echter veel van de lever. Dagelijks worden we blootgesteld aan meer dan 77.000 gifstoffen. Bijvoorbeeld via bestrijdingsmiddelen in groenten en fruit, via de lucht die we inademen, de straling die we via elektronische apparaten ontvangen en via chemicaliën in cosmetica- en gezichtsreinigingsproducten. Maar ook stress, een te drukke agenda, vermoeidheid en weinig beweging vragen veel van de lever. En een lijf dat niet in balans is, heeft vaker last van ontstekingen en wordt sneller ziek.

Breng je lichaam daarom weer balans met deze 7 Days Detox  en verlicht klachten, ziektes en stress!

Vragen over de 7 Days Detox?

Heb je een vraag over de 7 Days Detox van Voeding maakt je beter? Neem dan contact op via info@voedingmaaktjebeter.nl

Scroll naar top