Supplementenadvies van Helena

Koop jij ook regelmatig suppletie , omdat je denkt dit nodig te hebben? Vaak zien wij dat mensen zomaar iets slikken en dit raden we eigenlijk altijd af. Simpelweg omdat je er soms meer schade mee kunt aanrichten dan dat je hier goed aan doet. Daarnaast is het ook belangrijk om je huidige voedingspatroon, leefstijl & eventuele gezondheidsklachten in kaart te brengen.

Laat je supplementen checken

Wil jij een keertje kort sparren met een orthomoleculair therapeut over of je de juiste supplementen slikt? Boek dan een afspraak met Helena en laat je supplementen checken. Intake + 10-minutengesprek + advies kost € 39,99 .


Hoe werkt het?

Je ontvangt van Helena een intakeformulier met een aantal vragen over je huidige voedingspatroon en de huidige supplementen die je slikt. 

Aan de hand van deze informatie plant Helena een gesprek met jou om samen het ingevulde intakeformulier te bespreken en eventuele gezondheidsklachten te bespreken. Op basis van alle informatie kan Helena aan de slag om jou een gepast supplementenadvies te sturen. Het advies krijg je per e-mail toegestuurd.

Waaruit bestaat het supplementen advies?

Neem contact op

Heb je een vraag over je gezondheid? neem dan contact op met helena@voedingmaaktjebeter.nl

Scroll naar boven